Nieuws
Home - Geen categorie - Advertorial Greenjump

Advertorial Greenjump

Een paar maanden geleden stuurde de groene webshop Greenjump mij de Sippy Klean Kanteen om voor jullie te testen.

De Kid Kanteen Sippy Klean Kanteen is een lichtgewicht roestvrijstalen drinkbeker voor baby’s, dreumesen, peuters en iets grotere kinderen. Gaat lang mee en is BPA-vrij. Deze fles wordt geleverd met een drinktuitje en beschermend stofkapje.

Met extra sportdop of lekdichte ringdop groeit deze fles mee met de kleine eigenaar of kun je ‘m zelf ook gebruiken.

Binnen no time was de fles zo ingeburgerd dat ik helemaal vergeten was om er over te schrijven.  Wij hebben gekozen voor de paarse, want dat is de lievelingskleur van mijn zoon.
Ondertussen staan de rode en blauwe ook op ons verlanglijstje.
kleenDe dop is heel handig voor kinderen om zonder knoeien te drinken. Het lijkt me ook handig voor afgekolfde moedermelk. Bijvoorbeeld voor kindjes die niet graag uit een fles drinken, maar wel uit een tuitbeker.

Na intensief gebruik en vele tripjes mee naar het strand, school of de sportclub kan ik 1 ding met heel veel zekerheid zeggen: hij lekt niet! En dat is iets wat ik nog (bijna) belangrijker vind dan het materiaal. Want we hebben al zo vaak gehad dat bekers toch lekten in de schooltassen. Daarom gaf ik al een paar jaar lege bekers mee naar school om daar bij de kraan te vullen. Maar deze beker geef ik met een gerust hart mee. Nog geen ongelukjes. 🙂

Genieten op het strand
Genieten op het strand

Meer over Klean Kanteen Nederland: De duurzame roestvrijstalen bidon, drinkbeker, schoolbeker, drinkfles en water flesje.

Duurzaam, veilig en mooie drinkbekers gemaakt door Klean Kanteen, om thuis, onderweg, op school of op het werk uit te drinken. De missie van Klean Kanteen is iedereen een veilig alternatief te bieden voor plastic en behandelde aluminium drinkflessen. Klean Kanteen kwam als eerst met BPA vrije roestvrijstalen drinkflessen op de markt, inmiddels is het assortiment van Klean Kanteen uitgebreid met een ruim aanbod in verschillende handige formaten, uitvoeringen en mooie kleuren drinkbekers. Een Klean Kanteen voor iedereen, van drinkbeker, bidon, drinkfles, schoolbeker tot thermosfles.

Bekijk ook

Badass Breastfeeding BOSS

                                             …