Nieuws
Home - Blog - Boobie Week

Boobie Week

Tekst door Nadia Bruijn – 29 mei 2015

Ik heb de hele week blote borsten gezien. Nu zal je denken: Wat voor beroep zou zij nu hebben? Of heeft ze een rare fobie… uhhh fetisj… haha.

Samen met mijn vriend run ik een multimediabureau. En afgelopen week hebben we niet alleen voor Melkpunt, maar ook voor Carriwell, foto’s en video’s gemaakt van zwangere en voedende vrouwen. Oh wat houd ik toch van het vrouwelijk lichaam. Ja, het klinkt misschien raar, maar sinds ik moeder ben heb ik zoveel meer respect gekregen voor mijn eigen lichaam. Vooral voor mijn borsten. En daarnaast voor elk vrouwenlichaam.studio

Maar na een week denk ik dat ik nu alle soorten borsten wel heb gezien: grote, kleine, gigantische, lichte, donkere, kleine tepels, grote tepels, donkere tepels, doorzichtige tepels, veel of weinig melk, rond, puntig, met blauwe aders, flexibele of strakke borsten. En ze hebben allemaal meerdere functies; troost, speelgoed, voeding of gewoon als zacht kussen.

 

 

Nu we zijn begonnen met de Melkpunt campagnefoto’s, heb ik voor het eerst van m’n leven echt grote boobies gezien!

Natuurlijke, melkgevende boobs.

Wauw! Het is prachtig en het fascineert me. Ze zijn zo anders dan die van mij! Gelukkig dat ik met de fotograaf mee kon kijken, daardoor kon ik ongegeneerd staren. Ik vroeg me wel af hoe de fotograaf, mijn vriend, hier naar kijkt.

Om je een beeld te geven: het model (vol in make-up, strakke jurk en enorme hoge hakken) staat op de set met twee grote lampen op haar gericht en een kind op haar heup. Haar borst is ontbloot, aan haar arm hangt een tas estudion met dezelfde arm probeert ze haar borst aan te bieden aan haar dochter. Haar man kijkt van een afstandje toe en probeert te helpen waar hij kan. Voor het model zit de fotograaf op de grond en richt zijn camera, met enorme lens, op haar. Daarnaast zit ik met mijn dochter, mee te kijken. Er zijn nog twee dames van melkpunt. Iedereen kijkt gespannen toe, omdat het kindje geen zin heeft om aan de borst te gaan, waardoor de fotograaf steeds een blote borst met tepel op beeld krijgt. Ik kijk mijn vriend onderzoekend aan en ik merk dat hij er na een jaar Melkpunt niet warm of koud van wordt. Hij blijft gewoon professioneel.

 

Voor mijn vriend is borstvoeding inmiddels genormaliseerd denk ik…hihi. En ik? Ik ben nog steeds onder de indruk van alle mooie vrouwen die we hebben gefotografeerd!

Heb ik nu niet het coolste werk ever?

foto blog nadia

Bekijk ook

Borstvoeding na een jaar

Hoe het mislukte en toch weer lukte.

Shirley, moeder van Kimora (2) en Rinji (1) vertelt hier het borstvoedingsverhaal van haar oudste. …