Nieuws
Home - Artikelen - Doutzen Kroes

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes deelt kiekjes borstvoeding niet zomaar
12 juni 2015

Doutzen Kroes benadrukt nog maar eens hoe belangrijk ze het geven van borstvoeding vindt. Bij de boekpresentatie van haar zusje Rens vertelde het topmodel dat ze de kiekjes van zichzelf met Phyllon en Myllena aan de borst heus niet zomaar deelt op Instagram…

“Af en toe snappen ze niet waarom ik zo’n foto plaats, maar dat doe ik echt omdat ik die taboe er van af wil halen”, vertelt ze Shownieuws.

De moeder van Doutzen is het er helemaal mee eens. “Doutzen heeft anderhalf jaar borstvoeding gehad en Rens 10 maanden. De eerste start is heel belangrijk ja.”

Klik hier voor het videointerview van Shownieuws met Doutzen en haar moeder.

Doutzen promoot borstvoeding op Instagram
5 april 2015

Doutzen kolft

Doutzen en haar gezin in de Vogue’s Collector’s Issue Maart 2015

Doutzen in Vogue

Doutzen in Vogue

Doutzen Kroes bewonderd om borstvoedingsfoto

FOTO – Doutzen Kroes maakt in het waterige winterzonnetje een pitstop om haar dochtertje Myllena Mae (van ruim zes maanden) te voeden. Wat haar bewondering oplevert.

Het topmodel, dat in Amsterdam waar zij een huis heeft op stap is met haar gezin, schrijft zelf bij het kiekje dat zij dankbaar is dat zij kan borstvoeden.

Doutzen oogst lof: “Wat goed dat je borstvoeding ondersteunt.” “Wat een mooi, puur plaatje”, schrijven volgers op Instagram. Nicolette van Dam plaatste vorig jaar een soortgelijke foto op social media, van zichzelf en de kleine Kiki-Kate. Ook zij werd toen geprezen.

doutzen buiten

bron: http://www.telegraaf.nl/prive/23656623/__Doutzen__lof_om_borstvoeding__.html


Doutzen Kroes verstuurt moedermelk per koerier

De telegraaf – 3 december 2014

door Michou Basu

LONDEN – Doutzen Kroes schitterde maar liefst drie keer op de catwalk tijdens de Victoria’s Secret show die voor het eerst in de geschiedenis van het merk buiten Amerika werd gehouden.
In de Britse hoofdstad showde ze eerst een push-up beha, vervolgens kwam ze op in een roze setje en een jurk van chiffon waarop met de hand Swarovski kristallen en pom poms waren bevestigd en tot slot droeg ze een zwart kanten body met vleugels en een veren rok. Alle keren zag ze er piekfijn uit. Een prestatie, aangezien ze vier maanden geleden is bevallen van dochtertje Myllena Mae.

Borstvoeding per koerier

Backstage vertelde ze dat ze het zwaar vond om voor het eerst sinds Myllena’s geboorte niet samen met haar te zijn. “Ik geef haar borstvoeding”, vertelde de Friese schoonheid achter de schermen van de show. “Toen ik afgelopen weekend uit New York naar Londen vertrok, heb ik zoveel gekolfd dat de hele koelkast volstond. Maar dat was niet genoeg, dus heb ik de melk die ik hier heb gekolfd via een koerier naar huis gestuurd. Die geweldige tip kreeg ik van collega-model Natalia Vodianova die zelf vier kinderen heeft. Vandaag stuur ik weer een lading naar Myllena.”

bron: telegraaf.nl/vrouw

 

 

 

 

Bekijk ook

aanbieding kunstvoeding

Kunstvoeding in de aanbieding

Korting! Afgeprijsd! 1+1 Gratis! Mag dat? Nou nee dus… als het om volledige zuigelingenvoeding (nummer …