Nieuws
Home - Blog - Idool

Idool

Sinds we met Melkpunt begonnen zijn volg ik heel veel borstvoedingspagina’s op facebook. (meer dan 60) Vanaf het begin vond ik de foto’s van Ivette Ivens daar tussenuit springen. Ze zijn gewoon zo sprookjesachtig mooi. En dat zonder kitsch te worden. We zijn allemaal fan van haar. Daarom delen we regelmatig foto’s van haar.

Vorig jaar september/oktober kondigde ze aan dat ze een boek zou gaan maken van haar serie: Breastfeeding Goddesses. Natuurlijk heb ik dat boek gelijk besteld. Ik hoopte hem voor Chanoeka/Kerst te krijgen. Het liep uit, dus besloot ik hem als Valentijnscadeau aan mezelf te geven. <3 Omdat het een best wel duur boek is, vond ik eigenlijk dat ik een goede reden nodig had om hem te kopen. Maar hij kwam maar niet. Ook niet voor mijn verjaardag in April. Er was iets misgegaan en haar assistente stuurde een tweede exemplaar op.

Gisteren ontving ik mijn boek eindelijk. Bijna 9 maanden later. Maar nu had ik geen echte reden om hem uit te pakken. Dichtlaten tot de zomervakantie was een optie. Maar ik kon echt niet langer wachten. En wat is het een prachtig boek!!!

Ik kan echt niet stoppen met kijken en lezen.
a1Mijn vriend maakte deze foto. Ik zette hem op instagram en even later zag ik dat Ivette Ivens hem gezien en gedeeld had. Best een beetje bijzonder hihi.
Oh ja, ik probeer ook al een tijdje een interview te regelen. Hopelijk zien jullie dat in een van de volgende melkmails!

tekst: Yael Haller

Bekijk ook

Borstvoeding na een jaar

Hoe het mislukte en toch weer lukte.

Shirley, moeder van Kimora (2) en Rinji (1) vertelt hier het borstvoedingsverhaal van haar oudste. …