Nieuws
Home - Kleding

Kleding

Ook als je borstvoeding geeft kun je er leuk en modieus uitzien. Ga steeds op zoek naar leuke en handige kleding. Hier onze tips.

Bedekt

Een tip voor de bedekte vrouwen onder ons: investeer in een goed en prettig voedingsschort. Zo kun jezelf wel alles zien, maar een ander niet.

Lees meer »

Sjaal

Samen

Als je een sjaal(tje) draagt, kan het voeden prettiger zijn. Het voeden is en voelt dan wat bedekter, minder opvallend en als het kouder wordt: kun je borst en baby warm houden. Het kan ook wat gehannes opleveren, maar oefening baart kunst. Het valt veel minder op dan een speciaal voedingsschort of een hydrofiele doek, mocht je die willen gebruiken. …

Lees meer »

Laagjes

In het park

Draag een rekbaar hemdje onder een trui(tje). Hemdje naar beneden, truitje omhoog, borst eruit en voeden maar! Zo blijft je rug lekker warm. Een andere handige truc als je een jurkje draagt: draag er een strech-rokje onder of een onderjurk, zo kan je jurk makkelijk omhoog en zit je niet in je onderbroek, panty of high-fashioned legging.

Lees meer »

Vestjes

Tip vestje

Overslagvestjes zijn handig en leuk! Dit geldt natuurlijk ook voor andere vestjes. Je kan je vest makkelijk open knopen of ritsen en je hemdje of truitje omhoog of naar beneden doen. Als je buiten voedt, kun je je vest om het hoofdje van je kindje leggen: lekker warm!

Lees meer »