Nieuws
Home - Artikelen - Advertorial: Liefde voor later

Advertorial: Liefde voor later

Later als ik groot ben…
Later als ik groot ben… Dan wil ik moeder worden! En dat ben ik inmiddels, van drie kinderen, twee meisjes en een jongen. Borstvoeding geven, dat was voor mij vanzelfsprekend. In mijn omgeving voorbeelden genoeg hoe normaal dat was en hoe makkelijk.
Zo gebeurde het. Bij elk kind ging het het voeden en kolven beter en zo voedde ik bij elkaar 43 maanden. Ik vond het knus en fijn. Eigenlijk vind ik het woord magisch het beste passen! Hoe beroerd mijn nachten ook waren, elke voeding heb ik vol liefde gegeven! (en ok, ik geef toe, ik ben een luie moeder. Hoe meer borstvoeding, hoe minder gedoe 😉 ).

Moeder plus+  
Naast het moederschap heb ik nog een aantal bezigheden waar ik veel tijd in stop. Ik werk drie dagen bij een stichting die meehelpt aan het vergroten van sociale veiligheid in het Nederlandse onderwijs. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf waar ik werk met zwangere vrouwen, als docente van de cursus HypnoBirthing® en als doula. Daarnaast capsuleer ik regelmatig placenta’s.
Maar daarvoor zijn we hier niet. Naast dit alles heb ik nòg een passie: het maken van herinneringssieraden!

Liefde voor later…
Zoek jij een blijvende herinnering voor een bijzondere periode in je leven? Dan kan ik iets voor je betekenen. In de meeste gevallen gaat dat om een sieraad van moedermelk, maar het is ook mogelijk om met placenta of een haarlok een prachtig sieraad te creëren.
Het omzetten van de moedermelk in een sieraad heb ik geleerd van een Australische doula. Er zijn niet veel mensen die deze techniek kennen en beheersen. Het ‘hoe’ is geheim, maar ik kan wel vertellen dat ik geen conserveringsmiddelen of toevoegingen gebruik, anders dan juweliershars.
Op mijn site en Facebook-pagina zijn diverse voorbeelden te vinden van wat ik gemaakt heb. Daarnaast vind ik het heel leuk om in overleg met iemand tot iets unieks te komen.

Korting voor Melkpunters
Ik wil je van harte uitnodigen om eens op mijn site te kijken en iets moois voor jezelf uit te zoeken. Tot en met 1 juni 2015 kan je gebruik maken van een korting van 12% (niet geldig voor tegoedbonnen).
Uiteraard kan je me benaderen om je wensen te bespreken en onderzoeken we samen wat het mooiste sieraad voor jou is. Zo bewaar je jouw liefde, voor later
MOM – Moedermelksieraden
www.mom-moedermelksieraden.nl | www.facebook.com/mommoedermelksieraden

MOM korting

Bekijk ook

aanbieding kunstvoeding

Kunstvoeding in de aanbieding

Korting! Afgeprijsd! 1+1 Gratis! Mag dat? Nou nee dus… als het om volledige zuigelingenvoeding (nummer …