Nieuws
Home - Melkpunt helpt! - MIA doet boodschappen

MIA doet boodschappen

UPDATE Voeden in de Albert Heijn was een punt.

Vorige week kregen wij via-via een melding te lezen: een moeder voedde haar kindje in de Albert Heijn, notabene in het gangpad met babyartikelen, en zij werd verzocht de winkel te verlaten want voeden was een punt: aanstootgevend voor andere klanten!
Deze moeder liet een boos bericht achter op de desbetreffende Facebookpagina van die AH. Al snel ging het van kwaad tot erger, de eerste reactie vanuit een medewerker van de AH: hij benoemde dat zij natuurlijk heel erg welkom was en dat ze altijd mocht voeden op het toilet!

Dank voor dit groots meedenken Albert Heijn, wat fijn dat wij bij jullie mogen voeden……op het toilet!

Nu, hoe is het afgelopen: Ik sprak met deze moeder af dat ze het zelf zou oplossen en al snel volgde de volgende reactie van de AH

“Dear Agnieszka, We have contacted the store manager. She discussed this issue with the staff. They talked about proper alternatives in the store where you can feed the baby. On behave of the store manager and staff, we would like to apologize for the inconvenience.”

Moeder voelde dit als een reactie die niet gemeend bedoeld was, maar wel als sussend.
Tsja, en nu?
Ik ga alsnog contact zoeken met de AH en zal aandringen op een briefing naar ALLE winkels met daarin een vriendelijk borstvoedingsbeleid, bijvoorbeeld: relaxt voeden met een kopje thee voor alle moeders!
Daarnaast heeft deze moeder zelf verzocht dat deze winkel een bekende sticker van het voedingscentrum op hun deuren plakt.
Melkpunt Albert Heijn

Bekijk ook

MIA studeert

Vorige week vrijdag schreef ik een blog over mijn borstvoedingsreis. Daarbij noemde ik zijdelings dat …