Nieuws
Home - Evenementen - Melkpunt op de Ouders Natuurlijk! beurs

Melkpunt op de Ouders Natuurlijk! beurs

11289521_1615548052022480_8952331191778040981_oWow, in één woord wow….
Wat was het gezellig op de ON beurs!

De eerste keer met een heus melkpunt. Het was een groot succes! Maanden zijn we bezig geweest met de voorbereidingen. Het was best een beetje spannend en een uitdaging ook want we moesten creatief zijn met oog op het budget.

Om te beginnen zijn we gesponsord door verschillende ondernemingen. Zo ontzettend genereus!
Onze dank gaat dan ook uit naar de organisatie van de Ouders Natuurlijk! Beurs en kregen we de ongelooflijk lekkere alcoholvrije bubbels van La Source, die we gratis mochten uitdelen! Echt te gek! En standhouders Kleine Duimpjes, Bureau Cambium en Puur Speelgoed lieten de kleinsten spelen met het speelgoed wat zij verkopen.

Toen nog het inrichten. Alle mogelijke ideeën die je je kunt bedenken kwamen voorbij. We hebben besloten de tent in te richten met eigen meubilair.
En zeg nou zelf, het is toch goed gelukt er een gezellige huiskamer van te maken.
Uit verscheidene uithoeken van Nederland zijn we met zes van de acht bestuursleden naar Doorwerth gereden. De wekker ging om 5:00 uur en om 8:00 uur stonden we de bus en andere auto’s uit te laden.
Om 9:55 uur legden we de laatste hand aan de inrichting en stonden de eerste bezoekers al voor het hek.
We hadden de voed- en kolfruimtes binnen in het hotel voorzien van flyers en een melkpunt poster. Nu nog wachten op de eerste moeders die hun kindje wilden komen voeden.
We waren nog even bang dat niemand zou komen….de ruimtes binnen waren gevuld maar onze tent was nog leeg.
Daar moest wat veranderen! Middels een zelfgemaakt “aanplakbiljet” en visitekaartjes die we buiten uitdeelden met handgeschreven uitnodiging erop, hebben we moeders gevraagd gezellig bij ons te komen voeden en te komen genieten van een glaasje alcoholvrije bubbels.

11255321_1620329188211033_1262794852038614902_nIk weet niet wat dé truc was maar in no-time zat de tent vol en bleef dat zo. Een beetje verlegen kwamen de eerste moeders binnendruppelen maar al gauw kwamen verscheidenen al voor de tweede of de derde keer om te voeden. De bank was continu vol en ook de stoeltjes en zitzak waren druk bezet.
We hebben ontzettend leuke gesprekken gevoerd. Moeders hebben zich ingeschreven voor onze maandelijkse Magazine.
Er is gretig van de gesponsorde bubbels gedronken en we hebben zelfs wat donaties binnen.
Al met al: het was een topdag die voor een eerste keer in onze ogen niet beter had kunnen verlopen.

 

Uiteraard hebben we ook een hoop opgestoken van zo’n eerste ervaring en gaan we in de toekomst een nóg beter, mooier en efficienter Melkpunt neerzetten. Dus ik zou zeggen, op naar het volgende evenement!
Omdat voeden geen punt is.

Bekijk ook

Kiind festival - Melkpunt

Melkpunt op Kiindfestival

19 september was het dan zover, Melkpunt op Kiindfestival, Voor de tweede keer als een …